04mei2011

Fusie DOTO – Excelsior pernis een feit

In de eerste algemene ledenvergadering van Excelsior Pernis en DOTO werd het quorom niet gehaald en werd een tweede algemene ledenvergadering voor beide verenigingen uitgeschreven.

Deze vergadering heeft plaats gevonden op dinsdag 26-04-2011. Deze datum is uiteindelijk een historische dag geworden voor voetballend Pernis. De leden van Excelsior Pernis en DOTO kozen met een ruime meerderheid om te fuseren en per 1 juli 2011 gezamelijk de toekomst in te gaan als v.v. Pernis.

In deze vergadering werd er ook gestemd over de clubkleuren. De nieuwe clubkleuren van v.v. Pernis zijn zwart met een oranje en blauwe baan op het shirt. Een definitieve versie van de shirt volgt op korte termijn.

Voor het verdere proces in de informatie hiervan hou de websites van beide verenigingen in de gaten en uiteraard www.voetbaloppernis.nl.

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door :

Nedelko, NederSport, CTS, FlexiMedia en Z-Press.

Uw bedrijfsnaam hier ?