15apr2011

Nieuwe clubkleuren

Tijdens de informatieavond is gebleken dat niet elk lid content was met de uitvoering van de enquete die was uitgeschreven voor de naam, clubkleuren en logo. Hieruit kwam naar voren dat de clubkleuren van beide verenigingen niet verloren mogen gaan en dat de huidige 
clubkleuren gekoesterd moeten worden.

Beide besturen en de stuurgroep respecteren de keuze van de uitgebrachte stemmen, maar willen wel gehoor geven aan de geluiden binnen de verenigingen en bieden een alternatief aan. Het nieuwe voorstel zal zijn;

1) Paars/wit (uitslag  van de enquete)

2) Zwart met een oranje/blauwe baan

De leden mogen nogmaals over de clubkleuren stemmen op de algemene ledenvergadering van 26 april 2011. Hieronder vindt u voorbeelden van de paars/witte combinatie en het alternatief, zwart met een oranje/blauwe baan erin verwerkt.

Voorbeeld 1 zwart met een oranje/blauwe baan Voorbeeld 2 zwart met een oranje/blauwe baan

Voorbeeld 1 paars/wit Voorbeeld 2 paars/wit

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door :

Nedelko, NederSport, CTS, FlexiMedia en Z-Press.

Uw bedrijfsnaam hier ?