23feb2011

Deltasport

Aanstaande zaterdag speelt DOTO uit tegen Deltasport. Eerder dit seizoen won Deltasport verrassend op sportpark de Loswal met 1-2. Voor de Vlaardingers was Gunnar Drooduin al in de tweede minuut trefzeker. Via een vrije trap in de vijfde minuut wist Driss el Akchaoui DOTO op gelijke hoogte te brengen.Maar nog voor het rustsignaal was het wederom Drooduin die toesloeg voor Deltasport. Door deze overwinning passeerde Deltasport DOTO destijds op de ranglijst.

Inmiddels staat DOTO onderaan. De mannen uit Pernis zullen keihard moeten werken om van deze plaats af te komen. Het team onder leiding van trainer Han van der Walle staat al geruime tijd onder druk, en heeft sinds de 3-1 thuiswinst tegen BVCB geen punten meer gepakt. De wedstrijd begint om 14:30 op Sportpark Broekpolder en staat onder leiding van arbiter R.D. de Groot.

Destijds gaf trainer Han van der Walle een interview. Deze kunt u hier bekijken.

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door :

Nedelko, NederSport, CTS, FlexiMedia en Z-Press.

Uw bedrijfsnaam hier ?