24feb2011

Bericht uit de botlek

In de Botlek van week 8 staat een bericht over de samenwerking tussen de voetbalverenigingen v.v. D.O.T.O. en de p.v.v. Excelsior Pernis. Aan dit bericht is geen medewerking verleend door beide besturen van de vereniging dan wel de stuurgroep. Het stuk komt dan ook geheel op conto van de Botlek. Beide besturen en de stuurgroep nemen dan ook afstand m.b.t. de inhoud van dit bericht.
Het bericht geeft niet weer waar we op dit moment mee bezig zijn en de status waarin de samenwerking zich bevind. Binnenkort komt erbij beide vereniging een informatie bijeenkomst over de tussentijdse status van de samenwerking.
 
Namens,
 
De besturen van beide verenigingen en de stuurgroep.

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door :

Nedelko, NederSport, CTS, FlexiMedia en Z-Press.

Uw bedrijfsnaam hier ?