30okt2010

Strijen wint van DOTO

De 4-0 overwinning had nog groter uit kunnen vallen als de kansen benut waren. Zo was er in de 26e minuut een eigen doelpunt van Jeffry van Offeren die een harde voorzet van Steven van Vliet ongelukkig achter zijn eigen doelman kopte en DOTO op een 1-0 achterstand bracht. Dat DOTO dit op een meer aanvallend spel zou brengen was een verkeerde gedachte want verder dan de zestien meter van Strijen kwamen zij niet.

Senel Dilek
Doelman Senel Dilek kan de bal net wegstompen voordat Sven Post deze kan inkoppen. De DOTO goalie maakte in de eerste helft een sterke indruk.

Naarmate de wedstrijd vorderde naam Strijen definitief het spel in handen. Trainer Geert Meijer bracht meer aanval in het spel door het inbrengen van de jeugdige Jasper Huisman die aan de rechter flank fris en vrij kon gaan spelen. Nadat in de 61e minuut Van Tiggelen zijn verdiende doelpunt had gemaakt 2-0 was het Jasper Huisman die op aangeven van Sven Post de stand op 3-0 bracht. DOTO bracht daar eigenlijk niets tegenover en moest zelfs in de 74e minuut met tien man verder doordat Mike Freire met een tweede gele kaart het veld moest verlaten. Al met al een niet te moeilijke middag voor Strijen wat gedisciplineerd bleef spelen en kans op kans creƫerde.

Dat de eindstand op 4-0 eindigde kwam door een uitstekende voorzet van alweer Jasper Huisman die Sven Post op maat bediende en de bal koppend achter doelman Senel Dilek deponeerde. Een verdiende overwinning van Strijen tegen een teleurstellend Doto.

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door :

Nedelko, NederSport, CTS, FlexiMedia en Z-Press.

Uw bedrijfsnaam hier ?